strepen

Kerstgroeten

We hebben onze eerste en laatste reis naar Gambia in 2021 er al even weer op zitten. Binnenkort zult u ons reisverslag aantreffen elders op deze site.  We hebben de onzettend mooie en waardevolle ervaringen weer gedeeld met de andere bestuursleden.  We waren blij verrast te zien wat de overheid in Njau allemaal heeft gebouwd in de tussentijd dat wij niet in Gambia konden komen. De muur rondom het centrum was keurig herbouwd. Een volledig nieuw gebouw voor kleine opnames en vooral bevallingen is neergezet. Dit was goed om te zien en vooral ook de kwaliteit van bouwen en toegepaste materialen was zeer goed. Dit geeft vertrouwen dat men op de goede weg zit. Voorlopig zullen we deze dokterspost dan wel blijven bezoeken, maar niet actief begeleiden bij verdere wederopbouw omdat dit op dit moment goed verloopt. Wij willen ons dan weer richten op de veel minder bedeelde posten en deze weer verder helpen.

Vanuit dit vertrouwen hebben we meerdere projecten bezocht die door de overheid zijn aangedragen. We hebben op dit moment een voorkeur voor één van de projecten uitgesproken op de North Bank van Gambia. Er worden op dit moment al documenten opgemaakt om onze samenwerking vast te leggen. We verwachtten u hier zo spoedig mogelijk te berichten.  Daarnaast hebben we het voornemen om ook nog een ander project op te starten. Ook hier zullen we u zo spoedig mogelijk informeren.

Vanuit het dorp op de North Bank van Gambia willen wij u in ieder geval alvast hele fijne feestdagen en een zeer voorspoedig en vooral gezond 2022 toewensen. 

                      

 

 

Delen
Een steentje bijdragen?
Wilt u ons steunen? Word lid van onze club!