strepen

Steun ons

Wat kunt u doen?

Mocht u, net als wij, enthousiast zijn geworden en de mensen in Gambia duurzaam willen helpen, dan kunt u lid worden van de Club van 50 of de Club van 100. De club van .... zijn onze donateurs die jaarlijks een vaste donatie doen van €50,- of €100,-. De Club van.. wordt met regelmaat op de hoogte gehouden van onze activiteiten middels nieuwsbrieven die wij een aantal keren per jaar verzenden. U kunt lid worden van de club door het formulier hiernaast in te vullen en te versturen. Mailen mag ook naar: samenvoorgambia@gmail.com.

DONEREN

Wilt u wel iets doen maar nergens aan vast zitten dan kunt u uiteraard ook gewoon een donatie doen. U kunt klikken op de knop "DIRECT DONEREN" (Dit kan ook anoniem)

DONEREN ZONDER TE GEVEN

Waarom zou u het niet doen? Toch iets doneren zonder dat het u iets kost!! Nou ja vooruit een extra muisklik dan. Waneer u bij vele grote winkels koopt kunt u dit ook doen via SPONSORKLIKS.NL  Een klein deel van het te betalen bedrag vanuw bestelling wordt op onze rekening gestort rekening. Alleen inloggen op Sponsorkliks, de winkel van uw keuze aanklikken en bestellen maar, zo eenvoudig is het.  Meer weten kijk op: SPONSORKLIKS.NL

SPULLEN VOOR GAMBIA 

Uiteraard kunt u ook voedsel, medicijnen of andere spullen doneren we vertellen u er hier graag meer over.

SPULLEN MET (enige) WAARDE DONEREN.

Heeft u spullen met enige waarde over? Lees dan hier even verder.. 

IETS ANDERS??

Zoekt u ...?, Heeft u ...?, Weet u...? Wilt u...?  Nieuwsgierig? Klik even verder

Zelf aanmelden als vrijwilliger.

En natuurlijk kunt u zich aanmelden als vrijwilliger voor bijvoorbeeld hulp bij evenementen of andere acties. Ook hiervoor kunt u het contactformulier gebruiken.

Schenken en legaten.

Uiteraard zouden we het ook zeer op prijs stellen wanneer u in het geval van schenken of legaten aan ons zou willen denken. Meer info hoe u dit kunt regelen of vragen hierover? U kunt ons altijd even bellen of ons contactformulier invullen en toezenden of even een mail sturen met uw vraag.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden voor onze club
Wilt u ons steunen? Word lid van onze club!