strepen

Waarom doen we dit?

Waarom Gambia

Stichting Samen voor Gambia zet zich in voor de Gambiaanse bevolking. Gambia is een klein land in Afrika dat rondom grenst aan Senegal. Helaas is Gambia een ontwikkelingsland. Dit is terug te zien in het hoge sterftecijfer, de slechte leefomstandigheden, het analfabetisme en de slechte medische zorg. Stichting Samen voor Gambia wil zich inzetten om de omstandigheden op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en landbouw te verbeteren. Dit doen wij nu door vooral medische projecten op te zetten of te upgraden in het binnenland van Gambia. We doen dit vanuit onze overtuiging anderen te moeten helpen door te beginnen aan een gezonde basis voor moeder en kind.

 

Waarom Gambia Waarom Gambia overlay

wat willen wij bereiken

Onze missie en visie

Onze missie 
Het verbeteren van de leefomstandigheden en overlevingskansen van de allerarmsten in de minst kansrijke delen van Afrika.

Onze visie
We willen dit doen door altijd een langdurige samenwerking te zoeken met de lokale bevolking en de landelijke overheid. Hier moet altijd een driehoeksverband zijn om tot succesvolle projecten te kunnen komen en deze te laten voortbestaan.

Onze missie en visie Onze missie en visie overlay

Wat maakt ons uniek?

De manier waarop, waar en hoe?

De regio waarin we werken, de manier waarop wij samenwerken, de extreem lage overheadkosten en onze resultaten.

- Onze projecten liggen ver in de binnenlanden. Deze locatie's zijn lastig bereikbaar en uitsluitend  in combinatie met zeer primitieve overnachtingsmogelijkheden te bezoeken.

- We werken uitsluitend in driehoeksverbanden. Dit houdt in dat er nauw samengewerkt wordt met de overheid, de lokale bevolking en onze stichting.

- De tastbare resultaten waarmee we als stichting levens redden en echt een verschil maken.

 

 

 

De manier waarop, waar en hoe? De manier waarop, waar en hoe? overlay
Wilt u ons steunen? Word lid van onze club!