strepen
Hero

Oliebollenverkoop en meet en greet

Oliebollenverkoop en meet en greet

Oliebollenverkoop met meet en greet.

Dit jaar gaan we samen met Korfbal Vereniging Thrianta oliebollen, appelbeignets en kniepertjes bakken en verkopen.  Uiteraard maken we hier iets gezelligs van. 

Ophalen is op 30 december tussen 15.00 en 20.00 uur bij de kantine van KV Thrianta aan de Terpweg in Hoogeveen.  Van dat ophalen maken we iets gezelligs, we ontvangen u met gluwhein en haardvuur bij de kantine aan de Terpweg.

We maken er een gezellige middag van met proeverijtjes, verkoop van zelfgebakken kniepertjes. (en wie kan die heerlijk zoete lucht nu niet weerstaan?), (live) muziek, etc. etc...

Noteer alvast de datum in uw agenda, koop niet teveel lekkers voor oudjaarsdag, want wij hebben het ook voor u. 

En neem even (ruim) de tijd voor  het ophalen want het is op vrijdagmiddag/avond even ouderwets gezellig oliebollen halen en bijkletsen in een gezellige sfeer bij haardvuur en baklucht.

Het bestellen is vanaf heden niet meer mogelijk, uiteraard kunt u ze nog wel komen ophalen op de 30e 

HET RESULTAAT

We hebben een geslaagde en ook vooral gezellige middag gehad. Zowel KV Thrianta als wij van de stichting zijn zeker te spreken over het resultaat. Natuurlijk was de baklucht aanwezig maar dankzij de prima locatie in de keuken van KV Thriantha was dit zonder meer geslaagd. We hebben leuke spullen verkocht en natuurlijk heel veel oliebollen en aanverwante artikelen.  En ondanks dat dit voor beide partijen de eerste keer was is herhaling zeker denkbaar.

Bedankt voor het kopen en we laten opnieuw van ons horen.

 

 

 

 

Uiteraard willen we graag ook even met u delen wat

 

 

   

Delen
Over dit evenement

25 mei 2024
Van 15.00 tot 20.00
Hoogeveen
Terp weg 3

Een steentje bijdragen?
Wilt u ons steunen? Word lid van onze club!